petak, 3. rujna 2010.

Tart paysanne by Ebba

Cijelo ljeto sam se vrtila oko ovog receptića.Da ,ali zašto vjerovatno se pitate? Pomidore obožavam ,prhko tijesto isto tako  i moram priznati da je ovo s dodatkom masti pun pogodak tako fino hrskav.Ali ovom tartu me je privukao nadjev od senfa i vrhnja u koji sam ja dodala i par kapi limuna.


 
I zaista tako iznenađujući spoj pomidora i kiselastog nadjeva da sam kod prvog zalogaja sve predrasude bacila u vodu.Sve sam izdašno još začinila svježim vlascem i bazilikom i posula krupnom morskom soli.



Zahvaljujem našoj Ebbi na ovom divnom receptiću.

Zaista jako fino i definitivno drugačije ali i iz tog razloga volim  degustirati ovakve stvari...
                        

Broj komentara: 9:

  1. Ja napravila čim je objavljeno, izvrstan tartić, krasno ti izgkeda i drago mi je da se i tebi sviđa.

    OdgovoriIzbriši
  2. fantasticno izgleda, moracu ga i ja probati...

    OdgovoriIzbriši
  3. mmmm izgleda super, idem da vidim recept!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasno izgleda, ja obozavam ove slane tartove.

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivan tart,ovo bi se i meni jako svidjelo ! Ti si ga super napravila i sigurno si uživala u okusu kao i u mirisu začina. Jako dobro i lijepo izgleda !

    OdgovoriIzbriši
  6. ajmee koje divne fotke! :D Vidim da ti je predivno ispao, sviđa mi se tvoj dodatak limuna i kako si poslagala rajčice, vrlo efektno! Hvala ti na ukazanom povjerenju.. jako si me obradovala ovim postom i strašno mi je drago da ti se svidjelo! :)))

    OdgovoriIzbriši
  7. odlično, i meni je ovo zapelo za oko no zbog nedostatka vremena na žalost mnogo toga mi ostane neisprobano, no nadam se da će kad tad doći na red

    OdgovoriIzbriši
  8. Ajme, ovo ti predobro izgleda! Već sam kod Ebbe slinila, ali tvoja ne zaostaje! Mrak! :)

    OdgovoriIzbriši